Afdekkappen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Afdekkappen

Afdekkappen worden geplaatst aan de kopzijde van het aluminium profiel. Onze afdekkappen zijn zwart en van kunststofmateriaal. Met een afdekkap kun je de kopzijde afdichten en zorgen voor een mooie afwerking van jouw constructie.

Deze afwerking is voor veel klanten de reden om afdekkappen voor op hun aluminium profielen aan te schaffen. De afdekkappen maken de constructie letterlijk af en zorgen ervoor dat deze professioneel oogt. Voor een designn-technische finishing touch van jouw aluminium profielenconstructie zijn afdekkappen een goede keuze.

Een andere reden om afdekkappen aan te schaffen is de veiligheid van jouw medewerkers. Met de afdekkappen dicht je de kopzijde af en voorkom je dat je medewerkers zich bezeren aan de aluminium profielconstructie. Daarnaast voorkom je ook dat vloeistoffen of vuiligheid in je aluminium profielensysteem komt.

In ons assortiment afdekkappen hebben wij twee soorten beschikbaar. Afhankelijk of je een ISB (compatibel met ITEM) of BSB (compatibel met Bosch) systeem hebt, maak je een keuze uit één van de twee opties. Beide zijn kostenbesparende alternatieven op gerenommeerde profielenleveranciers. Op de productpagina kun je de maat aangeven van het profiel waar de afdekkap op moet passen.

Hoe moet ik bestellen? Via de zoekfilters aan de zijkant zoek je de maat naar keuze. Deze wordt geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm. Je selecteert hier de gewenste maat van het profiel waar het accessoire op moet passen. Als de juiste maten zijn geselecteerd kan je een keuze uit het assortiment maken. Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken afdekkappen

ISB afdekkappen

ISB is ons merk afdekkappen die compatibel zijn met het ITEM-systeem. Of je nu ISB profielen hebt of ITEM profielen, je kunt met deze afdekkappen altijd mooi je aluminium profielen afdichten. Dit scheelt behoorlijk in de kosten als je dit vergelijkt met afdekkapjes van ITEM zelf.

Veel klanten hebben daarom de overstap naar ISB gemaakt en zijn daar zeer tevreden over. Dit merk aluminium profielen en toebehoren heeft hierdoor een behoorlijk goede reputatie gekregen. De goedkope prijs in combinatie met de kwaliteit van deze producten maakt ISB een geliefd merk.

BSB afdekkappen

BSB maakt al jaren verschillende afdekkappen voor op de aluminium profielen. Hierdoor is het productieproces geoptimaliseerd. De kwaliteit van zowel de profielen als de bijbehorende afdekkappen is dus zeer hoog. BSB profielsystemen zijn een duurzame aankoop voor de lange termijn.

Het grote voordeel van BSB is dat het een vrij voordelig merk is dat volledig compatibel is met Bosch profielen. Hierdoor kan jij jouw Bosch systeem uitbreiden of aanpassen voor een zeer voordelige prijs. Je kan natuurlijk ook de BSB profielen bij ons aanschaffen, op deze manier schaf je een volledig kostenbesparend aluminium profielensysteem aan als alternatief op het Bosch aluminium profielensysteem.