Afdekprofielen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Afdekprofielen

Afdekprofielen worden geplaatst in de T-sleuf van het aluminium profiel. Onze afdekprofielen zijn van kunststof of rubber materiaal gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Voor zowel ISB (compatibel met ITEM) als BSB (compatibel met Bosch) systemen hebben wij afdekkappen beschikbaar. De afmetingen en soort zijn terug te vinden op de productpagina bij de filter T-sleuf type.

Afdekprofielen hebben meerdere functies. Wij hebben afdekprofielen die beschermen tegen stoten, afdekprofielen die zorgen voor een mooie afwerking en afdekprofielen waar plaatmateriaal in geklemd kan worden. Hieronder zullen we de verschillende functies doorlopen zodat jij een goede afweging kan maken voor het juiste afdekprofiel voor jouw aluminium profielenconstructie.

Als eerste zorgen de afdekprofielen voor een mooie afwerking van jouw constructie. Onze afdekprofielen dekken een T-sleuf af die niet in gebruik is. Hierdoor ziet jouw constructie er door middel van een simpel afdekprofiel al een stuk professioneler uit. Veel klanten kopen deze afdekprofielen dan ook vanwege de design mogelijkheden.

Een tweede voordeel van de afdekprofielen is dat je bij de specialist in het assortiment ook een zogenaamd stootprofiel kan vinden. Naast dat dit ook een goede keuze is voor de afwerking van jouw constructie beschermt dit stootprofiel jouw aluminium profiel ook van beschadigingen. Hierdoor zal je constructie er voor een langere periode goed uit blijven zien.

Ook hebben wij een afdekprofiel in ons assortiment dat omgedraaid kan worden en dat dan kan functioneren als een klemprofiel. Klemprofielen kunnen plaatmateriaal van 8 mm klemmen en zijn voor verschillende functies handig. Zo kun je het klemprofiel gebruiken om platen of gaas in te klemmen voor het creëren van een afscherming of hek maar veel klanten zetten de klemprofielen in als raamprofielen. Zo kun je ramen inbouwen in jouw aluminium profielen constructie.

Hoe moet ik bestellen?

Voor de afdekprofielen zijn geen filters beschikbaar. Dit is omdat deze beschikbaar zijn voor verschillende types aluminium profielen. Klik op het afdekprofiel dat je zoekt en selecteer dit afdekprofiel voor jouw gewenste aluminium profiel. Hierna heb je mogelijk nog de keuze uit verschillende kleuren. Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste afdekprofielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken afdekprofielen

ISB afdekprofielen

ISB is een merk dat hoge kwaliteit aluminium profielsystemen levert voor een voordelige prijs. Alle producten van ISB zijn ook compatibel met het ITEM systeem. Zo kun je dus voor een lagere prijs jouw ITEM aluminium profielconstructie aanpassen of uitbreiden met ISB profielen en accessoires. Ook de afdekprofielen hebben wij beschikbaar voor verschillende types ISB profielen in ons assortiment.

BSB afdekprofielen

Afdekprofielen van BSB zijn Bosch compatibel. Dit betekent dat ze mooi aansluiten op zowel BSB profielen als Bosch profielen. Dat is gunstig voor jouw portemonnee aangezien het BSB profielensysteem een stuk voordeliger is dan Bosch. Extra interessant van deze afdekprofielen voor BSB is dat er een klemprofiel tussen zit. Van BSB hebben wij namelijk geen aluminium klemprofielen in ons assortiment en met deze accessoire kun je van jouw BSB aluminium profielen een klemprofiel maken.