Kabelkanaal

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Kabelkanaal

Voor veel constructies is het van belang dat deze elektrische machines ondersteunen. Voor deze machines of andere elektrische apparatuur is het van belang dat de bekabeling mooi weggewerkt wordt in de constructie. In ons assortiment kabelkanaal zijn verschillende producten te vinden die je daarbij kunnen ondersteunen. Deze producten maken het mogelijk om een kabelkanaal aan te leggen in jouw aluminium profielenconstructie zonder dat daarvoor profielbewerking nodig is!

Belangrijk voor het aanleggen van een kabelkanaal is de afdekkap voor het kabelkanaal. Deze wordt aan het uiteinde van het aluminium profiel geplaatst. Deze afdekkap heeft op deze manier twee functies. Het zorgt namelijk voor een mooie afwerking van jouw aluminium profielenconstructie en het heeft vier gaatjes voor bekabeling.

Onze afdekkappen voor kabelkanalen zijn beschikbaar voor verschillende maten aluminium profielen die allemaal in het overzicht van het kabelkanaal te zien zijn. De vier gaten in de afdekkap sluiten precies aan op de inschroefrillen van het kabelkanaalprofiel deksel. Dit is het volgende onderdeel dat je moet hebben als je een constructie van aluminium profielen gaat realiseren met kabelkanaal. Het kabelkanaalprofiel deksel past op verschillende afmetingen aluminium profielen en geeft de mogelijkheid om hier veilig kabels doorheen te laten lopen. Door middel van de inschroefrillen zitten de kabels namelijk goed vast en weet je zeker dat deze goed bevestigd is.

Het deksel voor het kabelkanaalprofiel is eveneens van aluminium gemaakt. Hierdoor heb jij altijd een aluminium profielenconstructie die volledig uit aluminium bestaat. Door het geanodiseerde aluminium waarvan deze afdekprofielen voor kabelkanalen gemaakt zijn schaf jij een product aan van hoogwaardige kwaliteit.

Heb jij een aluminium profielenconstructie waar elektrische kabels doorheen moeten lopen? Bij Techniek-Specialist.nl vind je alle accessoires om ervoor te zorgen dat jij de perfecte constructie kan realiseren ter ondersteuning van jouw elektrische machines. Deze zorgen ook nog eens voor een mooie afwerking van jouw constructie met een professioneel design.

Ben je op zoek naar andere opties voor het design van jouw constructie? In ons assortiment afdekprofielen en afdekkappen vind je nog meer opties! Deze zijn zonder ondersteuning voor het kabelkanaal maar als je op zoek bent naar een afdekprofiel of afdekkap in een ander design wel een goede optie!

Hoe moet ik bestellen?

Via de filters hiernaast kan de maat van het profiel waarop de accessoires voor een kabelkanaal geselecteerd worden. Op de productpagina moet je dan vervolgens nog het type aluminium profiel aangeven. Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste kabelkanaal accessoires voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Kabelkanalen voor ISB en BSB profielen

Onze kabelkanaal accessoires sluiten aan op verschillende ISB en BSB profielen in ons assortiment. Zowel met een ISB als BSB profielensysteem heb jij dus de mogelijkheid om voor een voordelige prijs een kabelkanaal aan te leggen in jouw aluminium profielen. Het is ook nog eens zo dat ISB compatibel is met het ITEM systeem en BSB compatibel met Bosch aluminium profielen. Ben je van plan om een kabelkanaal aan te leggen in je ITEM of Bosch systeem? Overweeg dan eens onze kostenbesparende alternatieven!