Vloerbevestiging

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Vloerbevestiging

Voor veel constructies is het belangrijk dat deze bevestigd worden aan de vloer. Klanten zijn dan ook vaak op zoek naar vloerbevestiging voor hun aluminium profielenconstructie. Bij Techniek-Specialist.nl hebben wij verschillende opties in ons assortiment om jouw constructie stevig vast te maken aan de vloer of ander oppervlak.

Om aluminium profielen aan de grond te bevestigen hebben wij verschillende vloerbevestigingsonderdelen in ons assortiment voor jouw constructie. In verschillende maten hebben wij stelplaten, machinevoeten, stelpoten, voetplaten en stelvoeten beschikbaar om jouw constructie aan de vloer te bevestigen.

Wil je een constructie die goed stevig vastzit aan de grond? Bij de specialist bestel je gemakkelijk verschillende voetplaten en stelvoeten met bevestigingsplaten zodat jouw constructie vastgemaakt kan worden aan de grond en je zeker weet dat de constructie niet meer kan schuiven of bewegen.

Ben je meer op zoek naar een stelvoet voor een professioneel ogende constructie? De stelvoeten zijn een ware kers op de taart en maken het design van jouw aluminium profielenconstructie helemaal af. In combinatie met onze stelplaten kunnen deze eenvoudig aan de onderkant van jouw aluminium profielen gemonteerd worden.

Ons vloerbevestiging assortiment is compatibel met ISB (compatibel met ITEM) en BSB (compatibel met Bosch) systemen. Het maakt dus niet zoveel uit wat voor aluminium profielen systeem je hebt, bekijk de afmetingen en selecteer de juiste vloerbevestiging accessoire voor jouw constructie. Bij de specialist kun je alle accessoires voor vloerbevestiging aanschaffen, haal dus je stelpoten en machinevoeten bij Techniek-Specialist.nl.

Hoe moet ik bestellen?

Via de filters aan de linkerkant kan de maat van het profiel aangegeven worden waar de accessoire voor vloerbevestiging op bevestigd moet worden. Deze staan aangegeven in millimeters, een maat van 40 x 40 is dus 4 x 4 cm. Selecteer jouw maat aluminium profiel en maak een keuze uit de selectie van producten. Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste vloerbevestiging voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Soorten vloerbevestiging

Stelvoeten

In ons assortiment stelvoeten hebben wij verschillende opties. Zo kun je bij ons de meest simpele en voordelige stelvoet aanschaffen, maar ook een stelvoet met kogelkop. Ook hebben wij een stelvoet met bevestigingsplaat in ons assortiment. Deze bevestigingsplaat heeft twee gaten erin voor bevestigingsmateriaal waarmee deze stelvoet vastgemaakt kan worden aan een oppervlakte.

Stelplaten

Stelplaten hebben wij in verschillende maten voor verschillende afmetingen profielen, deze zijn in het productoverzicht te selecteren. Ook heb je hier verschillende opties voor de schroefdraad van het bevestigingsmateriaal en maat van het draadgat in de stelplaat zodat je altijd de stelplaat besteld die het beste past bij jouw constructie.

Voetplaten

Voetplaten hebben als voordeel dat ze direct aan het aluminium profiel gemonteerd kunnen worden en ook meteen opties bieden voor bevestiging aan de vloer of een ander oppervlakte. Deze hebben wij in verschillende maten beschikbaar en zelfs in een uitvoering die aansluit op rondlopende aluminium profielen. Ook voor voetplaten heb je bij de specialist ruim de keuze!