BSB Bosch Compatibel Profielen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Aluminium profielen van BSB

Aluminium profielen van BSB zijn Bosch compatibel. Hierdoor kan met BSB profielen een constructie project voor aantrekkelijke prijs gerealiseerd worden. De profielen zijn van een hoogwaardige kwaliteit omdat het productieproces na jarenlange ervaring geoptimaliseerd is. BSB profielen hebben dan ook een lange levensduur.


We hebben van dit merk constructieprofielen, zichtprofielen en speciale profielen beschikbaar, waardoor je een verscheidenheid aan constructies kan opbouwen. Deze zijn allemaal compatibel met Bosch profielen. Deze compatibiliteit zorgt dat een BSB profiel nagenoeg dezelfde kwaliteiten heeft als een Bosch profiel.


Evenals de overige profielen zijn ook deze vervaardigd volgens DIN EN 17615 en zijn ze geanodiseerd (AlMgSi 0,5 F25). Met de verschillende zoekfilters is het vrij eenvoudig om de juiste profielen voor jouw project te vinden. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.


Hoe moet ik bestellen?

Maak met de zoekfilters aan de zijkant een selectie. De filter profielsoort worden verder hieronder verder uitgelicht. Belangrijk is wel de filter ‘’Maat’’, hier selecteer je de maat naar keuze. Er wordt geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm. Je selecteert hier de gewenste maat.

Vervolgens maak je een keuze uit het aanbod van profielen in deze maat. Het laatste wat je dan nog moet doen is de lengtemaat van het gekozen profiel invoeren (tot maximaal 6 meter). Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Profielsoort

Constructieprofiel

Van het merk BSB hebben wij een groot assortiment aan constructieprofielen beschikbaar. Met een ruime keuze uit 19 verschillende profielen kun jij altijd de juiste profielen vinden voor jouw constructie. Het mooie van BSB profielen is dat je altijd constructieprofielen koopt die compatibel zijn met Bosch.

Constructieprofielen staan bekend om hun grote toepasbaarheid. Door de vier T-sleuven die in een constructieprofiel zitten zijn de mogelijkheden om andere profielen of accessoires te monteren eindeloos. Dit maakt constructieprofielen een geliefde keuze bij klanten die een praktische, zeer functionele constructie willen bouwen.

Constructieprofielen zijn zeer simpel van opzet. BSB is een goedkoper alternatief op profielen van Bosch aangezien deze compatibel met dit systeem zijn. Met constructieprofielen van BSB haal je dus profielen in huis die optimaal in je systeem passen en vanwege eenvoudige opzet ook nog eens extra voordelig geprijsd zijn.

Speciaal profiel

Voor zeer specifieke toepassingen hebben wij speciale profielen. Als je met een BSB systeem werkt (of met een Bosch-systeem en je zoekt een voordeliger alternatief wat hier compatibel mee is) dan is dit de plek om nog even goed te kijken als je een specifieke wens hebt en je hebt deze tot dusver nog niet kunnen vinden.

Zichtprofiel

BSB zichtprofielen zijn de oplossing voor een voordelige constructie die compatibel is met Bosch en er ook nog eens design-technisch goed uitziet. Zichtprofielen hebben namelijk een gladde braamvrije kant voor een mooie afwerking van de constructie. Je kunt deze zichtprofielen bestellen met één of meerdere gladde zijdes. Ook kun je zichtprofielen bestellen in verschillende mooie ronde bochten. Met deze zichtprofielen heb je dus qua design en functionaliteit een hoop mogelijkheden tot het bouwen van constructies.