Constructieprofiel

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Constructieprofielen van BSB en ISB

Constructieprofielen zijn één van de meest populaire producten uit ons assortiment. Van de vier verschillende soorten aluminium profielen in ons assortiment hebben wij van constructieprofielen dan ook het grootste aanbod. Met 40 verschillende constructieprofielen die ook nog eens op maat gezaagd kunnen worden weet je zeker dat je bij de specialist het juiste constructieprofiel voor jouw project gaat vinden!

De populariteit van constructieprofielen is goed te verklaren, door de vier montagesleuven kunnen deze profielen namelijk ingezet worden voor de meest uiteenlopende projecten. Naast praktisch zijn constructieprofielen ook eenvoudig van opzet, hierdoor is deze soort zeer aantrekkelijk geprijsd. Als de functie van de profielen belangrijker is dan het uiterlijk, dan zijn constructieprofielen de voordeligste en juiste keuze!

Evenals de overige profielen zijn ook deze vervaardigd volgens DIN EN 17615 en zijn ze geanodiseerd (AlMgSi 0,5 F25). Met de verschillende zoekfilters is het vrij eenvoudig om de juiste profielen voor jouw project te vinden. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

Hoe moet ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant maak je een selectie. Als je moeite hebt met de keuze tussen BSB en ISB profielen staan deze twee merken onderin verder toegelicht. Voor de afmetingen van het profiel kijk je naar de filter maat. Hier kies je de maat naar keuze en wordt er geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm.

Je selecteert hier vervolgens de gewenste maat. Op basis van die selectie maak je een keuze uit het aanbod van profielen in deze maat. Het laatste wat je dan nog moet doen is de lengtemaat van het gekozen profiel invoeren (tot maximaal 6 meter). Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken

ISB

Constructieprofielen van ISB zijn compatibel met het ITEM profielsysteem. ISB heeft jarenlange ervaring met het produceren van constructieprofielen waardoor je hoge kwaliteit aluminium profielen aanschaft.

Veel klanten stappen dan ook over op het ISB-systeem. De hoge kwaliteit van aluminium profielen tegen de scherpe prijzen die wij hanteren zorgt voor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. ISB heeft hiermee de reputatie van het merk goed opgebouwd. Goedkoop constructieprofielen aanschaffen die op jouw ITEM profielen aansluiten is zeer eenvoudig. Door op de merkenfilter te klikken worden alle constructieprofielen van ISB er uit gefilterd en kan jij de profielen uitzoeken voor jouw constructie.

BSB

BSB profielen sluiten precies aan op het Bosch profiel systeem. Deze compatibiliteit met Bosch profielen maken BSB aluminium profielen het beste alternatief om dure Bosch constructies voor een goedkopere prijs te realiseren.

BSB profielen hebben een zeer lange levensduur. Dit komt omdat de producent van deze profielen deze al vele jaren produceert en door de jaren heen het productieproces geoptimaliseerd heeft. Je weet dus met BSB constructieprofielen zeker dat je kwaliteit koopt!