ISB ITEM Compatibel Profielen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Aluminium profielen van ISB

Techniek-Specialist.nl heeft een groot aanbod aan ISB-profielen. Deze profielen zijn compatibel met ITEM-profielen en zijn vooral populair onder de prijsbewuste klanten. ISB produceert namelijk al jarenlang deze profielen voor een uitstekende prijs en met behoud van kwaliteit.

Steeds meer klanten maken de overstap naar ISB en zijn daar zeer tevreden over. Deze klanten hebben vaak al profielen van ITEM en zoeken naar een goedkoper systeem dat daar compatibel mee is. ISB is het ITEM compatibele alternatief dat je de mogelijkheid geeft om deze systemen voor een voordelige prijs aan te schaffen. Techniek-specialist heeft daarom alle vier de productcategorieën in huis zodat je ieder denkbaar project kunt realiseren met de aluminium profielen van ISB.

Evenals de overige profielen zijn ook deze vervaardigd volgens DIN EN 17615 en zijn ze geanodiseerd (AlMgSi 0,5 F25). Met de verschillende zoekfilters is het vrij eenvoudig om de juiste profielen voor jouw project te vinden. Mocht je er toch niet uitkomen dan kunt je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.


Hoe moet ik bestellen?

Maak met de zoekfilters aan de zijkant een selectie. De categorieën worden verder hieronder verder uitgelicht. Belangrijk is wel de filter ‘’Maat’’, hier selecteer je de maat naar keuze. Er wordt geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm. Je selecteert hier de gewenste maat.
Vervolgens maak je een keuze uit het aanbod van profielen in deze maat. Het laatste wat je dan nog moet doen is de lengtemaat van het gekozen profiel invoeren (tot maximaal 6 meter). Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Profielsoort

Constructieprofiel

Constructieprofielen van ISB hebben vier montagesleuven. Hierdoor kun je zeer praktische constructies in elkaar zetten die ook nog eens compatibel zijn met het ITEM profielsysteem. Deze profielen zijn het meest simplistisch van opzet, deze profielen dan ook het meest aantrekkelijk geprijsd.

Voor zeer scherp geprijsde profielen waarmee je de meest functionele constructies in elkaar kan zetten die compatibel zijn met het ITEM profielsysteem zijn constructieprofielen de beste keuze. Met een uitgebreid assortiment van 22 producten die in verschillende op maat gemaakte lengtematen te bestellen zijn weet je zeker dat je altijd het juiste ISB constructieprofiel kunt vinden.

Klemprofiel

Klemprofielen van ISB zijn zeer uniek omdat wij deze alleen beschikbaar hebben voor het ISB profielsysteem. Klemprofielen zijn ideaal voor het klemmen van plaatmateriaal met een dikte van 8 mm. Daarom zijn deze profielen ideaal voor het bouwen van afschermingen. Een andere goede toepassing is voor het bouwen van aluminium raamconstructies. Klemprofielen worden dan ook regelmatig raamprofielen genoemd vanwege hun geweldige toepassingsmogelijkheden voor het bouwen van aluminium frames om glas in te klemmen.

Speciaal profiel

Speciale profielen worden zo genoemd omdat ze een speciale oplossing bieden voor zeer specifieke toepassingen. Deze profielen hebben vaak aparte afmetingen of producteigenschappen waardoor ze in reguliere profielconstructies niet vaak gebruikt worden. Maar misschien heb je juist een constructie met een zeer specifieke toepassing en is het je nog niet gelukt om de juiste aluminium profielen voor te vinden. Onze speciale ISB profielen bieden mogelijk een oplossing.

Zichtprofiel

ISB zichtprofielen worden vaak aangeschaft om een design-technische constructie in elkaar te zetten die ook nog eens compatibel met ITEM profielen. Dit komt door de gladde braamvrije kant van deze profielen.

Naast dat dit mooi oogt in de afwerking van jouw constructie maakt het je constructie ook makkelijker te onderhouden aangezien een gladde kant makkelijker schoon te maken is dan een T-sleuf. Je kan bij de specialist zichtprofielen met één of meerdere gladde kanten, ook hebben we zichtprofielen die in een ronde bocht lopen voor een mooie afwerking van de hoeken van de profielconstructie.