Klemprofiel

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Hier vind je ons ruime assortiment klemprofielen!

Klemprofielen van ISB

Het vastzetten van plaatmateriaal met een aluminium profiel kan het beste met klemprofielen! Klem profielen hebben een gladde kant voor een mooie afwerking en bieden bovendien de mogelijkheid om plaatmateriaal te klemmen. Al onze klem profielen zijn van het merk ISB en dit betekent dat ze compatibel zijn met het ITEM profielen systeem.

Klemprofielen hebben vaak één of meerdere gladde braamvrije kant(en) waar ook de klemmen achter zitten. In deze klemmen kan heel simpel plaatmateriaal bevestigd worden voor bijvoorbeeld een veilige afscherming van je medewerkers. Klemprofielen worden ook wel eens aluminium raamprofielen genoemd omdat ze ook uitstekend zijn om glasplaten in te klemmen. Voor een simpele montage van een raam in een aluminium frame zijn deze raamprofielen de juiste keuze.

Bovendien is jouw raamconstructie van aluminium profielen meteen compatibel met ITEM profielen. Dit betekent dat je zowel ISB als ITEM profielen en accessoires eenvoudig kan monteren op jouw klemprofielen. Handig voor als je een ITEM profielsysteem hebt en je een voordelig alternatief zoekt dat hier compatibel mee is.

ISB begint als merk steeds populairder te worden. Veel klanten waarderen de prijs-kwaliteitsverhouding die ze kopen met deze ISB aluminium klemprofielen. ISB produceert deze klemprofielen namelijk al jaren en kan daardoor aluminium profielen van hoge kwaliteit leveren. Veel klanten hebben dan ook de overstap naar ISB profielen gemaakt en zijn daar zeer tevreden over. Naast de voordelige prijs van deze profielen zijn veel klanten verbaasd over dat deze ITEM-compatibele klemprofielen van zulke hoge kwaliteit bieden.

Onze klemprofielen bieden de mogelijkheid tot het inklemmen van materiaal met een dikte van 8 mm. Dit maakt onze klem profielen tot een geliefde keuze voor klanten die graag een constructie in elkaar willen zetten van aluminium raamprofielen.

Evenals de overige profielen zijn ook deze vervaardigd volgens DIN EN 17615 en zijn ze geanodiseerd (AlMgSi 0,5 F25). Met de verschillende zoekfilters is het vrij eenvoudig om de juiste profielen voor jouw project te vinden. Ben je op zoek naar een klemprofiel voor BSB profielen? Niet getreurd, ondanks dat deze hier niet tussen staan, kun je nog steeds plaatmateriaal klemmen met je BSB-profielen door middel van dit afdek- en klemprofiel, deze kun je terugvinden bij de accessoires. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

Hoe moet ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant maak je een selectie. Voor de afmetingen van het profiel kijk je naar de filter maat. Hier kies je de maat naar keuze en wordt er geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm.

Je selecteert hier vervolgens de gewenste maat. Op basis van die selectie maak je een keuze uit het aanbod van profielen in deze maat. Het laatste wat je dan nog moet doen is de lengtemaat van het gekozen profiel invoeren (tot maximaal 6 meter). Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.