Speciaal profiel

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Speciale profielen van ISB en BSB.

Heb je een project met zeer specifieke eisen? Dan kan het zijn dat je er met de gebruikelijke categorieën aan aluminium profielen niet uit komt. Techniek-Specialist.nl heeft een assortiment aan speciale profielen van zowel ISB als BSB om ook voor zeer gecompliceerde projecten met specifieke eisen een oplossing te bieden.

Als specialist bieden wij altijd een oplossing voor jouw aluminium constructie. Daarom hebben wij speciale profielen in ons assortiment zodat zelfs voor zeer specifieke toepassingen jij het juiste profiel kan vinden.Vaak zijn dit profielen met een aparte maat die niet heel gebruikelijk is. Ook kunnen dit aluminium profielen zijn met bepaalde producteigenschappen die ze extra handig maken voor specifieke toepassingen. In ieder geval passen deze speciale profielen niet binnen de normen van wat gebruikelijk is aan aluminium profielen.

Evenals de overige profielen zijn ook deze vervaardigd volgens DIN EN 17615 en zijn ze geanodiseerd (AlMgSi 0,5 F25). Met de verschillende zoekfilters is het vrij eenvoudig om de juiste profielen voor jouw project te vinden. Zie je toch nog niet de oplossing voor jouw specifieke toepassing? Onze specialisten denken graag met je mee en kunnen vrijblijvend advies geven voor alternatieven op deze speciale profielen.

Hoe moet ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant maak je een selectie. Als je moeite hebt met de keuze tussen BSB en ISB profielen staan deze twee merken onderin verder toegelicht. Voor de afmetingen van het profiel kijk je naar de filter maat. Hier kies je de maat naar keuze en wordt er geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm.

Je selecteert hier vervolgens de gewenste maat. Op basis van die selectie maak je een keuze uit het aanbod van profielen in deze maat. Het laatste wat je dan nog moet doen is de lengtemaat van het gekozen profiel invoeren (tot maximaal 6 meter). Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken

ISB

Het merk ISB produceert al jaren aluminium profielen die compatibel zijn met het ITEM profielsysteem. Hierdoor weet jij dat je profielen krijgt van hoge kwaliteit die aansluiten op jouw ITEM profielen.

Het grote voordeel van werken met ISB profielen is de voordelige prijs. Door de compatibiliteit met ITEM profielen kun jij wat normaal een duur ITEM profiel zou zijn nu bestellen van ISB zonder verlies van kwaliteit maar dan voor een goedkopere prijs. In ons assortiment hebben wij dan ook verschillende speciale profielen van ISB zodat jij altijd een passende oplossing voor jouw specifieke project kan vinden.

BSB

BSB profielen sluiten perfect aan op Bosch profielen. Deze compatibiliteit met het Bosch systeem maakt BSB erg populair. Veel klanten hebben namelijk een Bosch systeem en zijn op zoek naar een goedkoper alternatief, deze hebben ze dan snel gevonden met BSB profielen.

Qua kwaliteitsniveau zijn deze profielen ook zeer goed. Je zal het verschil tussen een Bosch profielensysteem en ons BSB systeem nauwelijks merken. BSB profielen hebben dan ook een zeer lange levensduur. Bestel daarom ook voor jouw specifieke toepassing de speciale BSB profielen bij de specialist!