Zichtprofiel

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Zichtprofielen van ISB en BSB.

Wil je een constructie bouwen die er ook nog eens design-technisch goed uitziet? Een aluminium zichtprofiel heeft vaak één of meerdere gladde, braamvrije kanten. Dit maakt zichtprofielen een goede keuze om jouw aluminium profielen constructie design-technisch helemaal af te maken. Wij hebben zichtprofielen voor zowel ISB als BSB aluminium profiel constructies.

Tussen de zichtprofielen in ons assortiment zijn ook duidelijke verschillen. Zo zijn er zichtprofielen die hetzelfde als een constructieprofiel zijn maar dan met één of meerdere afgedichte T-sleuven. We hebben ook zichtprofielen die in een bocht lopen voor een mooie afwerking van de hoeken van jouw constructie. Deze bochten lopen van 30° tot 90° en bieden een hoop interessante en mooie opties voor jouw constructies.

Een ander groot voordeel van zichtprofielen is dat ze een stuk eenvoudiger zijn om schoon te maken. Waar je met constructieprofielen vier t-sleuven hebt, heb je er met zichtprofielen al in ieder geval één minder. Doordat er een t-sleuf is afgesloten en vervangen is met een gladde kant is deze een stuk makkelijker schoon te maken.

Zichtprofielen staan bekend om hun mooie design-technische producteigenschappen, maar naast dat je constructie mooier oogt hebben de zichtprofielen dus ook veel functionele eigenschappen. Hierdoor zijn de zichtprofielen een geliefd product bij veel klanten en onmisbaar in veel constructies.

Evenals de overige profielen zijn ook deze vervaardigd volgens DIN EN 17615 en zijn ze geanodiseerd (AlMgSi 0,5 F25). Met de verschillende zoekfilters is het vrij eenvoudig om de juiste profielen voor jouw project te vinden. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

Hoe moet ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant maak je een selectie. Als je moeite hebt met de keuze tussen BSB en ISB profielen staan deze twee merken onderin verder toegelicht. Voor de afmetingen van het profiel kijk je naar de filter maat. Hier kies je de maat naar keuze en wordt er geselecteerd in de maat van de profielen in mm. Een profiel van 40 x 40 is dus 4 bij 4 cm.

Je selecteert hier vervolgens de gewenste maat. Op basis van die selectie maak je een keuze uit het aanbod van profielen in deze maat. Het laatste wat je dan nog moet doen is de lengtemaat van het gekozen profiel invoeren (tot maximaal 6 meter). Het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken

ISB

ISB zichtprofielen helpen jou met het bouwen van een design-technische constructie die ook nog eens compatibel is met het ITEM profielsysteem. ISB is al jarenlang een voordelige producent van aluminium profielen die compatibel zijn met aluminium profielen van ITEM. Deze profielen zijn de kwaliteit die je gewend bent voor een lagere prijs. Hierdoor zijn veel klanten al overgestapt op ISB profielen en daar zeker zeer te spreken over!

BSB

Compatibiliteit met het Bosch aluminium profielsysteem is voor veel klanten de reden om BSB aluminium profielen te bestellen. BSB is een leverancier van kwaliteitsproducten als het gaat om aluminium profielen. Deze worden geleverd tegen een voordelige prijs en sluiten ook zonder problemen aan op aluminium profielen van Bosch.