BSB Verbinders

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

BSB verbinders

BSB profielverbinders zijn Bosch compatibel. Hierdoor kan met BSB profielverbindingen een constructie project voor aantrekkelijke prijs gerealiseerd worden. De verbindingen van BSB zijn van een hoogwaardige kwaliteit omdat het productieproces na jarenlange ervaring geoptimaliseerd is. Voor constructies met BSB profielen kunnen wij zowel interne als externe verbindingen aanleveren.

De compatibiliteit met Bosch aluminium profielen maakt het voor veel klanten aantrekkelijk om BSB profielverbindingen te kopen. Je kan de Bosch profielen met gemak verbinden met elkaar door middel van deze verbinders. Ook kun je er BSB profielen bij ons bijbestellen voor een volledige BSB profielconstructie. Op de productpagina’s kun je een tabel vinden met de maten van de BSB profielen waar de profielverbinding op past zodat je zeker bent dat je de goede maat verbinding koopt.

Voor BSB hebben we schroefbusverbindingen en diverse hoekverbindingen in ons assortiment. Door middel van de schroefbusverbindingen kunnen twee profielen verbonden met elkaar worden zonder profielbewerking. De hoekverbindingen hebben wij met en zonder afdekkap beschikbaar en worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Je kan met onze profielverbindingen dus altijd meteen aan het werk voor de montage van jouw constructie. Wij hebben verschillende soorten verbinders in ons assortiment zodat jij altijd optimaal de keuze hebt om de aluminium profielenconstructie te realiseren zoals jij hem voor ogen hebt!

Hoe moet ik bestellen?

In de filters aan de zijkant staan verschillende mogelijkheden, zo kan je selecteren op soort verbinding, en materiaal. Maak een keuze uit de verschillende BSB profielverbindingen en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste BSB profielverbindingen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kun je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Soorten BSB verbinders

BSB heeft verschillende soorten profielverbinders in het assortiment. Je hebt in ons assortiment verschillende mogelijkheden tot het verbinden van profielen. Zo kun je voor interne of externe profielverbindingen gaan. Dit is volledig afhankelijk van de toepassing en het design dat je voor ogen hebt voor jouw constructie van aluminium profielen.

Hoekverbinder FE

Deze stalen hoekverbinders hebben wij in ons assortiment voor zowel de 30, 40, 45. 60, 80 als de 90 mm aluminium profielen van BSB. De sleufgaten zijn ideaal voor een stevige montage die extern aan jouw aluminium profiel bevestigd is. Ze worden geleverd met inklikmoer, sluitring en bout zodat je meteen aan de slag kan en de hoekverbinders kan inzetten voor een betrouwbare profielverbinding.

Hoekverbinder ALU

Aluminium hoekverbindingen hebben als voordeel dat ze van lichter materiaal zijn gemaakt en een hogere corrosiebestendigheid hebben dan bijvoorbeeld een stalen variant. Deze hoekverbindingen zitten extern bevestigd en hebben daarom een afdekkap. Ook deze sluiten perfect aan op de 30, 40, 45. 60, 80 en de 90 mm aluminium profielen van BSB.

Schroefbusverbinder

Interne profielverbinders creëren een mooi design en een betrouwbare verbinding. Daarom kiezen veel klanten voor deze schroefbusverbindingen. Schroefbusverbinders hebben als ander voordeel dat er geen profielbewerkingen nodig zijn. Je kan dus monteren en demonteren zonder dat je aluminium profielen beschadigt. Schroefbusverbindingen worden altijd geleverd inclusief verbinderbout en in-klikmoer zodat je meteen aan de slag kan gaan!