Externe Verbinders

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Externe verbinders

Ons assortiment externe profielverbinders bestaat uit verschillende hoekverbindingen. Met deze hoekverbindingen kunnen twee of drie profielen in een hoek van 90° verbonden worden. Deze hoekverbindingen hebben wij voor zowel ISB- (ITEM compatibel) als BSB profielen (Bosch compatibel) in ons assortiment.

Alle hoekverbindingen worden geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat je meteen aan de slag kan. Met drie verschillende externe hoekverbinders in ons assortiment heb je ruim de keuze om de constructie te realiseren volgens jouw eisen en wensen. Hierdoor heb jij altijd een externe profielverbinding die de aluminium profielconstructie perfect ondersteunt voor jouw toepassing!

Hoe moet ik bestellen?

In de filters aan de zijkant staan verschillende mogelijkheden, zo kan je selecteren op soort verbinder, materiaal en merk. Maak een keuze uit de profielverbindingen en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste externe profielverbindingen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kun je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken externe profielverbindingen

ISB externe profielverbinders

ISB is onze leverancier van profielen en profielverbindingen die compatibel zijn met het ITEM aluminium profielen systeem. Veel klanten die ITEM-profielen hebben zoeken een kostenbesparend alternatief om deze te verbinden. ISB externe profielverbinders zijn dan de juiste keuze!

Kijk ook in ons assortiment aan ISB profielen voor een volledige ISB aluminium profielenconstructie. Je kan deze profielen ook in combinatie met de profielverbinders makkelijk monteren op jouw ITEM profielenconstructie. Zo kun je makkelijk jouw ITEM-profielen systeem aanpassen of uitbreiden met de ISB profielverbindingen.

BSB externe profielverbinders

Naast dat je de BSB profielenin ons assortiment kunt vinden, kun je ook de externe profielverbindingen voor dit systeem aanschaffen bij de specialist. BSB maakt al jaren deze aluminium profieltechniek die compatibel is met het Bosch systeem. Hierdoor koop jij uitstekende kwaliteit profielverbindingen voor een lagere prijs.

Klanten die van het Bosch profielensysteem gebruik maken maar dit te duur vinden in de kosten kunnen gemakkelijk hun constructies aanpassen met deze voordelig geprijsde externe profielverbindingen van BSB. Hierdoor profiteer je van de kwaliteit die je gewend bent voor een lagere prijs.

Soorten externe profielverbindingen

Hoekverbinders FE

Externe hoekverbinders FE zijn gemaakt van staal en hebben sleufgaten voor de bevestiging. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in een hoek van 90° geplaatst worden aan de buitenkant van de profielen voor een stevige montage van jouw constructie.

Hoekverbinders ALU

Deze hoekverbinders zijn gemaakt van aluminium zinkdrukgiet. Dit maakt ze een stuk lichter van materiaal en hoger corrosiebestendig. Een groot voordeel van deze hoekverbinder ALU is dat deze een afdekkap heeft zodat dit er mooi uit ziet in het design van je constructie en om uitstekende bouten te voorkomen.

Hoekblokverbinder ZDG 30

Hoekblokverbindingen zijn ideaal voor het verbinden van 3 profielen van het 30 systeem in de hoek. Deze hoekblokverbinders worden geleverd met kunststof afdekkappen voor een mooie afwerking van jouw constructie. De hoekblokverbindingen zijn van aluminium zinkdruk gemaakt.