Interne Verbinders

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Interne verbinders

Onder de interne profielverbinders vallen de schroefbusverbindingen. Schroefbusverbindingen worden tot stand gebracht zonder profielbewerkingen en bieden toch een betrouwbare verbinding. Voor zowel ISB (ITEM compatibel) als BSB (Bosch compatibel) hebben wij schroefbusverbindingen in ons assortiment.

Deze stalen verbindingen maken lassen of externe verbindingen verleden tijd. Je hoeft niet meer aan je aluminium profielen te komen met bewerkingsgereedschappen. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik te maken van de T-sleuven die al in het aluminium profiel zitten. Hier monteer je namelijk de schroefbusverbinder in voor een betrouwbare verbinding. Je hebt dus aan standaard gereedschap ook meer dan genoeg voor de montage van deze interne verbindingen.

Een groot voordeel hiervan is dat je de schroefbusverbindingen gemakkelijk weer uit elkaar kan halen zonder dat je profielen beschadigd zijn. In tegenstelling tot andere profielverbindingen maakt dit tussenbouw en verplaatsing van je profielen zonder beschadigingen mogelijk. Dit maakt profielsystemen van de specialist inclusief schroefbusverbindingen een duurzame aankoop.

Er zijn nog meer grote voordelen van het systeem van schroefbusverbindingen. Veel klanten schaffen deze klanten aan vanwege het design. In tegenstelling tot externe verbindingen zijn deze verbindingen netjes inwendig weggewerkt. Je ziet de verbindingen dus niet en dit maakt ze een populaire design-technische keuze voor veel aluminium profielconstructies.

Voor zowel ISB als BSB schroefbusverbindingen hebben wij aparte producten aangemaakt. De schroefbusverbinding past dus altijd op het profielsysteem dat je hebt staan. In de productpagina is het echter wel van belang dat je het goede producttype selecteert. Wij hebben hiervoor verschillende tabellen op de productpagina staan om je daarmee verder te helpen. Op deze manier schaf je altijd de juiste schroefbusverbinding aan voor jouw profielen.

In ons assortiment hebben wij verschillende merken en types schroefbusverbindingen Al deze verbindingen worden geleverd inclusief verbinderbout en in-klikmoer. Hierdoor kan jij meteen aan de slag met de montage van jouw aluminium profielenconstructie.

Hoe moet ik bestellen?

In de filters aan de zijkant staan verschillende mogelijkheden, zo kan je selecteren op soort verbinder, materiaal en merk. Maak een keuze uit de profielverbindingen en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste interne profielverbindingen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kun je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Merken interne profielverbindingen

ISB interne profielverbinders

ISB is ons merk met aluminium profielen en onderdelen die volledig compatibel zijn met ITEM aluminium profielen. Dit houdt in dat je deze interne profielverbindingen prima kunt gebruiken met het ITEM-systeem. Dit heeft als voordeel dat je minder betaald dan als je bijvoorbeeld deze schroefbusverbindingen van het ITEM merk zelf zou kopen. Veel klanten zijn om deze reden overgestapt op ISB en zijn zeer tevreden.

BSB interne profielverbinders

Een ander kostenbesparend alternatief zijn de BSB profielverbinders. Dit is een echte aanrader voor onze klanten die een Bosch of BSB profielensysteem hebben staan. BSB profielen en profielverbindingen zijn namelijk volledig compatibel met het Bosch systeem en een stuk voordeliger geprijsd. Daarom worden dit aluminium profiel systeem al jaren geproduceerd door BSB en met veel tevredenheid afgenomen door een groot aantal klanten.