ISB Verbinders

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Hier vind je ons ruime assortiment ISB (ITEM compatibel) verbinders!

ISB verbinders

ISB verbinders zijn ITEM compatibel en worden gebruikt om aluminium profielen met elkaar te verbinden. ISB produceert deze profielverbindingen al jarenlang voor een uitstekende prijs en met behoud van kwaliteit. Door de voordelige prijs schaffen steeds meer klanten profielverbindingen aan van ISB om hun constructies te realiseren.

De reputatie van ISB is hierdoor de laatste jaren aanzienlijk veel beter geworden. Veel klanten die zij overgestapt op het voordelige profielverbindingssysteem van ISB zijn hier zeer tevreden over. Al deze klanten beseffen dat ze voor minder geld hun ITEM profielconstructie kunnen uitbreiden met ITEM compatibele ISB profielen en dat ze daarmee geen verlies van kwaliteit hebben. Om hun constructies te bouwen hebben we dan ook kostenbesparende profielverbinders van ISB in ons assortiment.

Voor klanten die het ISB systeem gebruiken hebben we schroefbusverbindingen en diverse hoekverbindingen in ons assortiment. Door middel van de schroefbusverbindingen kun je twee profielen met elkaar verbinden zonder profielbewerking. De hoekverbindingen hebben wij met en zonder afdekkap beschikbaar en worden geleverd met bevestigingsmateriaal. Zo weet je dus zeker dat je altijd een complete profielverbinding besteld die eenvoudig op je aluminium profielenconstructie kan bevestigen.

Hoe moet ik bestellen?

In de filters aan de zijkant staan verschillende mogelijkheden, zo kan je selecteren op soort verbinding en materiaal. Maak een keuze uit de profielverbindingen en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste profielverbindingen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kun je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Soorten ISB verbinders

Voor ISB profielen hebben wij verschillende soorten verbindingen in ons assortiment. Deze kun je filteren in het menu links. Om jou te voorzien van de beste informatie zodat je een profielverbinding koopt die goed in jouw constructie past hebben we hieronder de verschillende soorten uitgelicht.

Hoekverbinder FE

De ISB hoekverbinder FE is van staal en heeft handige sleufgaten voor de bevestiging aan het profiel. Wij hebben deze hoekverbinder beschikbaar voor profielen met een zijde van 40 mm of profielen met een zijde van 80 mm. Hierdoor kun je voor veel verschillende profielen een verbinding in een hoek van 90° realiseren.

Hoekverbinder ALU

Ook deze verbinding is voor aluminium profielconstructies met hoeken van 90°. De hoekverbinding heeft handige afdekkappen aan beide zijdes en is beschikbaar voor profielen van 20, 40 of 8- mm. Het grote voordeel van deze profielverbinding is dat deze van aluminium is gemaakt. Dit geeft ze een hogere corrosiebestendigheid en maakt ze lichter van materiaal.

Schroefbusverbinder

Laatste alternatief voor de ISB-profielen zijn de schroefbusverbindingen. Niet alleen zijn onze schroefbusverbindingen scherp geprijst, ze zijn ook nog eens uniek in hun soort. De schroefbusverbinders zijn namelijk de enige in ons assortiment die een verbinding tussen profielen kunnen creëren zonder profielbewerkingen. Dit maakt het extra makkelijk om bijvoorbeeld je constructie uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten zonder dat je profielen met boorgaten of beschadigingen hebt.