Assen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Assen

Op deze pagina vind je ons assortiment massieve en holle assen. Assen van Techniek-Specialist.nl kunnen voor een groot aantal toepassingen gebruikt worden. Vaak worden assen in industriële markt ingezet in lineaire geleidingen en aandrijf mechanismes.

Ook worden assen tegenwoordig steeds vaker ingezet door sporters die van deze assen sportrekken maken. De toepassingsgebieden van assen is zeer divers, zo is de hardheid van onze assen ook ideaal om de as te bevestigen als scharnierpin in een zwaardere deur

Eén van de specifieke eigenschappen van onze assen die ze zo breed toepasbaar maken is de hardheid. De assen hebben namelijk een buitenste laag van gehard staal (1.1203, DIN Ck55, AISI 1055), dit betekent dat de assen extreem stevig zijn en je speciaal gereedschap nodig hebt om door deze geharde assen heen te slijpen. Voor een stevige as die onder hoge belasting niet breekt en een lange levensduur heeft ben je bij de specialist aan het goede adres!

Uiteraard hebben wij de technische kennis en machines in huis om op maat geslepen assen te leveren tot een maximale lengte van 6 meter. Op de productpagina kun je jouw as bestellen in met de lengte in millimeters die jij nodig hebt voor jouw project. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag om jouw as vakkundig in de juiste afmetingen te zagen. Als je jouw assen bij de specialist besteld weet je in ieder geval zeker dat je de juiste maat as voor jouw project hebt.

Hoe kan ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant kun je assen selecteren op basis van verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen staan hieronder uitgelicht in het kopje uitleg filters. Maak een keuze uit het assortiment assen en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste assen dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen?
Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.


Uitleg filters

Diameter

Voor diverse toepassingen willen wij de juiste diameter as bieden. Daarom bieden wij de keuze voor veel verschillende diameter afmetingen, variërend van vrij dunne assen van 4 mm tot dikkere assen van 50 mm en alles dat daar tussen zit.

Via deze filter kan een keuze gemaakt worden uit de verschillende maten diameters die wij beschikbaar hebben voor onze geharde en geslepen assen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment met 15 verschillende diameter maten voor geharde en geslepen assen.

Tolerantie

Het tolerantiegebied geeft de maximale afwijking weer. Deze nauwkeurigheid kan gebruikt worden om de as in een gat of geleidingseenheid te passen. Omdat dit bij al onze assen h6 is, gaat dit om een minimale afwijking naar beneden die zorgt voor een optimale passing.

Behandeling

Al onze assen hebben genoten van een uitgebreid en specialistisch productieproces voor geharde en geslepen assen. Maak hier een keuze in de behandeling van de assen. Momenteel zijn al onze assen gehard en geslepen (W). Al onze assen hebben een hardheid van Ck 55.