RK Rose+Krieger

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren
RK Rose+Krieger is wereldwijd leider in de ontwikkeling en productie van industriële componenten en systeemoplossingen voor de machinebouw, de bouw van productie-installaties, auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, energie, medische technologie en nog veel meer.

RK Rose+Krieger buiskoppelingen

RK Rose+Krieger heeft een uitgebreid assortiment aan buiskoppelingen. Als exclusieve importeur bieden wij dit volledige assortiment aan inclusief de buizen en accessoires die hierbij horen. Buisklemmen van RK Rose+Krieger zijn de top in ons assortiment en het beste wat je als bedrijf in huis kan halen voor jouw buisverbindingssysteem.

RK Rose+Krieger is wereldwijd leider in de ontwikkeling en productie van onder andere buisklemmen. Dit gerenommeerde merk doet dit al vele jaren en heeft daardoor excellente productietechnieken, die een kostenefficiënte uitkomst zijn voor het realiseren van diverse constructies. Hierdoor heeft Rose Krieger een uitstekende reputatie opgebouwd onder afnemers die deze buisverbindingen voornamelijk gebruiken voor toepassingen in industriële omgevingen.

Voor al onze buisklemmen heb je voor de montage aan een inbussleutel genoeg. Voor Rose Krieger is dit ook zo, alleen is de klemming van de buis iets anders. In plaats van dat je de inbusbout tegen de buis aanschroeft valt de klem van het RK Rose+Krieger systeem er als het ware omheen. Dit zorgt voor een hogere klemmingskracht waardoor een stabielere verbinding tot stand wordt gebracht.

Daarnaast heeft dit als groot voordeel dat de buis niet beschadigd raakt en het uiterlijk van je buizenconstructie er een stuk professioneler uit ziet. Kijk voor de verschillen maar eens naar een productafbeelding van een Rose Krieger buisklem en een buisklem van een ander merk.

Het grootste voordeel van RK Rose+Krieger is dat het veel meer kan bieden dan alleen een buisverbindingssysteem. Klanten die bekend zijn met het merk zullen weten dat Rose Krieger veel verschillende producten maakt die allemaal compatibel met elkaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld al een hoop interessante combinaties maken met het BLOCAN® Profiel Systeem. Een ander mooi voorbeeld is het monitor bevestigingssysteem, dit is ook compatibel met het buisverbindingssysteem en draagt bij aan een ergonomisch betere werkplek.

RK Rose+Krieger heeft drie verschillende materiaalsoorten aan buisklemmen in het assortiment beschikbaar; aluminium, roestvrijstaal en kunststof. Al deze buiskoppelingen voldoen aan de kwaliteitsnormen van Rose Krieger en zijn dus zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Omdat de verschillende soorten ook verschillende producteigenschappen hebben, staan deze onderin per soort toegelicht.

Hoe moet ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant kun je kiezen uit verschillende filters. Als je een selectie hebt gemaakt dan kun je hieruit een keuze maken en de producten toevoegen aan je winkelmandje. Het bestelproces wordt hier vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste buiskoppelingen voor jouw constructie dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077

RK Rose+Krieger buisverbindingen

Uiteraard is het allerbelangrijkste voor jou dat je zeker weet dat je de juiste buizen koopt die passen bij jouw constructie. RK Rose+Krieger heeft een groot aanbod van buizen in de webshop staan die perfect in de buiskoppelingen passen. Onze specialisten zagen de buizen op de lengtemaat waar je naar op zoek bent of leveren in standaard handelsmaten.

Materiaalsoorten

Aluminium buiskoppelingen van RK Rose+Krieger

Aluminium buiskoppelingen van RK Rose+Krieger zijn er in drie verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van de stevigheid en hoe makkelijk je jouw constructies moet kunnen aanpassen kun je jouw keuze maken op basis van onderstaande omschrijvingen.

Als eerste kun je aluminium buiskoppelingen aanschaffen van RK Rose+Krieger met een industriële look. Deze buiskoppelingen zijn vervaardigd uit gegoten aluminium en zijn enkeldelig. Klanten die een snelle installatie van aluminium buiskoppelingen voor ronde buizen zoeken kiezen vaak deze variant.

Tweede alternatief is de zogenaamde Quad® lijn van RK Rose+Krieger. Dit zijn extra stevige buiskoppelingen omdat ze gemaakt zijn van geëxtrudeerde aluminium profielen. Hierdoor kunnen deze buiskoppelingen hoge belastingen aan. Quad® aluminium buiskoppelingen zijn zowel enkeldelig als meerdelig te bestellen. Het is aan te raden meerdelige buiskoppelingen bestellen als je verwacht de constructie nog aan te passen of uit te breiden. Dit gaat een stuk sneller met meerdelige buisklemmen. De Quad® buiskoppelingen zijn beschikbaar voor zowel ronde als vierkante buizen.

De laatste soort aluminium buisklemmen van Rose Krieger is een blokvormige buisklem. Deze buisklemmen hebben industriële uiterlijk met gladde contouren, waardoor ze veilig zijn en er professioneel uitzien. Deze eigenschappen in combinatie met de keuze tussen enkeldelige en meerdelige buiskoppelingen maakt dat deze soort tot de absolute top van onze aluminium buiskoppelingen behoort.

RVS buiskoppelingen van RK Rose+Krieger

Roestvrijstaal is de laatste innovatie van Rose Krieger als het gaat om buiskoppelingen. Waar je vroeger nog je stalen buiskoppelingen moest coaten als je deze roestvrij wilde maken, kun je nu de koppelingen van RVS materiaal aanschaffen.

Deze RVS buisklemmen zijn elektrolytisch gepolijst en komen hierdoor aan hun corrosiebestendigheid. Dit maakt RVS buiskoppelingen een goede keuze voor vochtige werkplekken en zelfs voor toepassingen onder water. Vanwege de hoge thermische bestendigheid van RVS buisverbindingen zijn de koppelingen ook goed voor toepassingen met extreme temperaturen.

Rose Krieger RVS buiskoppelingen zijn zeer robuust en hebben hoge klemmingskracht. Je kan dus met RVS buiskoppelingen een constructie creëren met een verbinding die hoge ladingen aankan en onder hoge dynamische belasting trillingvrij blijft. Hoge torsionale druk is ook geen probleem voor een constructie die gebouwd is met RVS buiskoppelingen.

Kunststof buiskoppelingen van RK Rose+Krieger

Een goede keuze in buiskoppelingen als je wilt dat deze niet roesten kan ook voor kunststof zijn. Net als RVS zijn deze Kunststof buiskoppelingen van RK Rose+Krieger corrosiebestendig en een goede keuze voor vochtige werkomgevingen. De boutjes die de buizen klemmen zijn van RVS en zullen ook onder geen enkele omstandigheid gaan roesten. Daarnaast zijn kunststof buiskoppelingen ook bestendig tegen agressieve gassen en chemische vloeistoffen.

Een groot voordeel van kunststof buisklemmen is het gewicht van deze materiaalsoort. Met deze kunststof buisverbindingen kan een constructie met een laag nettogewicht gerealiseerd worden. Aangezien deze buiskoppelingen van Rose Krieger komen is de kwaliteit zeer goed en zijn de kunststof buisconstructies vrij sterk. Hierdoor is dit een goede keuze voor toepassingen met een lichtere belading.