Accessoires

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Accessoires voor lengtemeetsystemen

Bij de accessoires van de lengtemeetsystemen zijn verschillende aanslagen en aanslag pallen beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar met analoge en digitale afleessystemen. Deze systemen zijn te bestellen voor verschillende types geleideprofielen. Het is dus belangrijk om goed uit te zoeken op welk type lengteaanslagsysteem je de aanslag of het afleessysteem op wil bevestigen.

Opklapbare lengteaanslagen is ook iets wat je veel terug zult zien in dit assortiment. Veel klanten hebben namelijk de behoefte om een extra aanslagpal aan te schaffen of een aanslagsysteem ter vervanging van hun oude systeem. Opklapbare lengteaanslagen hebben een opklapfunctie, wat het zeer eenvoudig maakt om materiaal door te voeren en dit materiaal te bewerken op verschillende vaste posities.

Verende aanslagen is ook iets dat je veel terug ziet in ons assortiment accessoires. De verende aanslagsystemen zijn beschikbaar voor geleideprofiel type 40 en type 80. De vering betekent dat je met deze opklapbare aanslagen een buffer hebt voor de opvang van stootkrachten.

Ook kun je bij de accessoires twee verschillende verlengstukken vinden. Indien een aanslag de bewerkingsmachine niet kan bereiken dan kan een verlengstuk gebruikt worden om de afstand te overbruggen. Het verlengstuk laag type L-500 kan aangesloten worden op de opklapbare aanslagpal voor type 80. Het verlengstuk hoog type H-500 kan aangesloten worden op, type 40 opklapbare aanslagpal, alle verende aanslagsystemen en het digitale afleessysteem type 40.

Hoe kan ik bestellen?

Maak een selectie via de filters links voor een analoge of digitale aanslag / afleessysteem of kies één van de verlengstukken. Nadat je een selectie hebt gemaakt maak je een keuze uit de producten en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste accessoires voor jouw meetsysteem dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Aflezing lengtemeetsystemen

Ons assortiment accessoires bestaat voor een groot gedeelte uit verschillende aanslagpallen en systemen om aan te sluiten op je geleideprofiel. De manier van aflezen en het maken van aanslagen verschilt per type daarom hebben we een filter aan de linkerkant om de verschillende analoge en digitale lengteaanslagen te onderscheiden.

Analoog

Analoge aanslagsystemen hebben we in verschillende varianten. De verschillende aanslagpallen die wij beschikbaar hebben zijn niet heel nauwkeurig maar zijn een goed hulpmiddel om meerdere aanslagen te maken voor het bewerken van materialen. De minimale afstand tussen deze aanslagen varieert van 65 mm tot 110 mm en geeft je dus veel flexibiliteit in je werk.

De verende aanslag is ons topproduct als het gaat om analoge aanslagen, deze heeft namelijk een afleesloep zodat jij een afleesnauwkeurigheid hebt van 0,5 mm. Ook met dit lengteaanslagsysteem kun je materialen op meerdere vaste plekken bewerken, de afstand tussen deze plekken is dan minimaal 230 mm.

Alle analoge aanslagsystemen zijn gemaakt van glansverzinkt staal en hebben een verstelbare metalen knevel.

Digitaal

Het digitale afleessysteem is ons meest zorgvuldige meetsysteem. Op de afleesdisplay kun je namelijk de afmetingen aflezen met een positienauwkeurigheid van +/- 0,1mm. De geharde wielen en meelooprol maken dit product zeer geliefd bij klanten die op zoek zijn naar een zeer precies meetsysteem.