Meetsysteem zonder rollenbaan

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

Hier vind je onze lengte aanslagsystemen van het merk Posi-Flex. Deze aanslagsystemen bestaan uit een analoge of digitale lengte aanslag en geanodiseerd aluminium geleideprofiel.

Meetsysteem zonder rollenbaan

Meetsystemen zonder rollenbaan zijn ideaal voor het doorvoeren van materialen welke op meerdere vaste posities bewerkt dienen te worden. Deze lengtemaatsystemen worden in verschillende industrieën toegepast maar vooral in de hout- en metaalindustrie.

Alle lengtemeetsystemen in dit assortiment zijn zonder rollenbaan. Deze worden geleverd als een enkel geleideprofiel met een aanslag of aflezingssysteem erop. Je moet deze dus zelf aan je tafel of rollenbaan monteren voor jouw machine. Wil je liever een compleet systeem? Bekijk dan ook eens ons aanbod lengtemeetsystemen met rollenbaan!

Voor het eenvoudig bepalen van de lengte kunnen lengtemeetsystemen ingezet worden bij diverse bewerkingsmachines zoals: afkortzagen, kolomboormachines, knipscharen en ponsmachines. Het maakt niet uit vanaf welke kant je wilt dat deze lengtemeetsystemen lopen, onze systemen zijn zowel links als rechts oplopend leverbaar. Al onze lengtemeetsystemen zijn van het merk Posi-Flex. Je kan deze lengtemeetsystemen volledig gemonteerd bestellen of als bouwpakket.

Hoe kan ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant kun je specifieke eisen stellen aan het product. Mocht je meer informatie willen over de verschillende filters dan staat hieronder een uitleg voor elke specifieke filter. Nadat je een selectie hebt gemaakt maak je een keuze uit de meetsystemen en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met het uitzoeken van de juiste meetsystemen dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Uitleg filters

Aflezing

Bij de aflezing heb je de keuze uit een analoog en digitaal aflezingssysteem. De digitale afleessystemen hebben een digitale afleesdisplay. Daarnaast heeft het digitale aflezingssysteem een positienauwkeurigheid van 0,1 mm, maar geen aanslag voor het bewerken van materialen.

De afleesloep van het analoge verende aflezingssysteem heeft een nauwkeurigheid van 0,5 mm en heeft een aanslagpal. Ook hebben wij in dit assortiment meetsystemen met verschillende aanslagpallen voor een meer voordelige prijs beschikbaar die iets minder nauwkeurig zijn.

Soort

Bij soort staan de verschillende types geleideprofiel die bij het lengtemeetsysteem geleverd worden. Dit geleideprofiel geleidt de aanslag van het type dat geselecteerd is. Al onze geleideprofielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, dit houdt in dat ze een geharde laag hebben voor de bescherming van het materiaal waardoor ze zeer duurzaam zijn. Al onze geleideprofielen hebben een meetlint door de bovenste montagesleuf lopen tenzij het meetsysteem een digitaal afleessysteem heeft.

De types zijn gebaseerd op de afmetingen van het geleideprofiel. Type 16 is 16 x 40 mm, type 40 is 40 x 40 mm en type 80 is 80 x 40 mm. Hierdoor kun jij een geleideprofiel selecteren met de afmetingen die het beste passen bij jouw toepassing.

Opklapbaar

De opklapfunctie gaat over of de lengte-aanslag voorzien is van een opklapfunctie. Deze functie helpt bij de doorvoer van materialen welke op meerdere vaste posities bewerkt dienen te worden.

Verend

De verende aanslag zorgt voor een gebufferde opvang van stootkrachten. Met deze filter kun je een selectie maken op basis van of je dit nodig hebt.