Loopwagens

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Loopwagens

Lineair techniek wordt in verschillende industrieën gebruikt zoals de verpakkingsindustrie, print- en labelingindustrie, chemische industrie, voedselindustrie en automotive industrie. Voor veel bedrijven is de lineaire beweging die deze techniek verzorgt onmisbaar geworden. Lineair techniek zit in veel verschillende machines en productielijnen en is daardoor een essentieel product voor de industrie. Ook kun je lineaire geleiders vaak terugvinden in kleinere toepassingen zoals bijvoorbeeld de geleiding van jouw bureaulade.

Techniek-Specialist.nl is de lineaire geleiding webshop met een ruim assortiment aan verschillende loopwagens. Deze loopwagens maken gebruik van looprails die ook via onze shop te bestellen zijn. Al onze loopwagens hebben verschillende aanpassingsmogelijkheden. Deze maken het mogelijk om een rolgeleiding systeem te bestellen dat op maat gemaakt is voor jouw specifieke toepassing. Informeer jezelf met de tekst hieronder en maak een keuze over welke soort het beste is voor jouw bedrijf.

Hoe kan ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant kun je kiezen uit soorten en merken loopwagens. Ook kun je aangeven hoeveel belasting de loopwagen moet aankunnen. Het gaat hier om dynamische belasting, dit is de maximaal toelaatbare belasting tijdens de lineaire beweging van de loopwagen. Om deze reden is dit in kilonewton (kN) uitgedrukt. Maak een keuze uit de loopwagens en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met je lineaire geleiding kopen dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen? Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.


Soorten loopwagens

Techniek-specialist.nl heeft verschillende loopwagens in het assortiment voor een grote diversiteit aan toepassingen met lineaire geleiding. Er zijn twee verschillende soorten loopwagens, deze kunnen ingedeeld worden in loopwagens met kogelomloopgeleiding en met rolgeleiding.

Kogelomloopgeleiding

Loopwagens met kogelomloopgeleiding lopen met kleine kogeltjes om de rail heen. Dit maakt deze loopwagens zeer nauwkeurig. Loopwagens met kogelomloopgeleiding kunnen ook relatief veel kracht aan. Een ander groot voordeel van loopwagens met kogelomloopgeleiding is de geluidsuitstoot, deze is namelijk vrij laag. In vergelijking met loopwagens met rolgeleiding zijn deze loopwagens ook nog eens een stuk goedkoper!

Loopwagens met kogelomloopgeleiding hebben wij van het merk HIWIN. Deze loopwagens met kogelomloopgeleiding zijn de juiste keuze voor jouw bedrijf als je op zoek bent naar een nauwkeurige loopwagen van een kwaliteitsmerk.

Rolgeleiding

Loopwagens met rolgeleiding lopen door de rails heen, de rails heeft dan ook een c-vorm. Loopwagens met rolgeleiding zijn hoog belastbaar en vrij snel. Deze robuuste loopwagens zijn dan ook breed inzetbaar voor veel verschillende toepassingen. Qua onderhoud is dit ook de beste keuze aangezien ze niet snel vuil worden hierdoor zijn ze populair in veel industrieën waar het moeilijk is om vuiligheid uit de lineaire eenheden te houden.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten van het merk T RACE. Hierin heb je keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus en bijbehorende aanpassingsmogelijkheden. Hierdoor heb jij altijd de juiste loopwagen voor jouw toepassing zonder dat je er teveel voor betaald.

Merken loopwagens

Alle merken loopwagens in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit die zij leveren. Techniek-Specialist levert lineair techniek die een oplossing voor jouw toepassing biedt. Daarom is het belangrijk dat de loopwagens aanpasbaar zijn. Beide merken bieden meerdere aanpassingsmogelijkheden waardoor je altijd een loopwagen geleverd krijgt die goed past in jouw project.

HIWIN

HIWIN produceert stille loopwagens met een hoge stijfheid. De loopwagens van HIWIN zijn bestelbaar in verschillende series die diverse aanpasbare opties hebben op het gebied van maat loopwagen, laad capaciteiten, nauwkeurigheid, voorspanning en montage van de rail. Door al deze opties bieden de loopwagens van HIWIN een op maat gemaakte oplossing voor veel bedrijven.

T RACE

De loopwagens van dit merk zorgen voor een optimale lineaire rolgeleiding voor de meest uiteenlopende toepassingen. Deze zijn de nieuwe standaard met een innovatief design en technische concepten. De loopwagens van T RACE bieden de markt het best presterende rolgeleiding systeem gezien het draagvermogen in verhouding tot de compacte inbouwmaten.