HIWIN

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

HIWIN loopwagens met kogelomloopgeleiding

Alle HIWIN loopwagens in ons assortiment hebben kogelomloopgeleiding. HIWIN produceert zeer stille loopwagens met kogelomloopgeleiding met een hoge stijfheid. HIWIN heeft een echte topreputatie opgebouwd als het gaat om de productie van hoge kwaliteit lineaire geleidingen waarin altijd gestreefd wordt naar innovatie, dit is duidelijk te merken aan de producten van dit merk.

In ons assortiment hebben wij vier keuzes in loopwagens van HIWIN namelijk de HG, EG, QH en QE serie. Om de verschillen te schetsen en jou te helpen met het maken van een weloverwogen keuze in dit assortiment aan lineaire kogelomloopgeleiders hebben we elke soort loopwagen hieronder uitgelicht.

De HG serie heeft een hogere stijfheid en laadcapaciteit dan de gemiddelde loopwagen, daarnaast zijn deze loopwagens zelf uitlijnend zodat kleine installatiefouten opgevangen worden. Dit is een betrouwbare loopwagen, die breed inzetbaar is. HG loopwagens van HIWIN hebben een lange levensduur waarin ze hun werk zullen uitvoeren met hoge snelheid en hoge precisie!

De EG-serie heeft een laag profiel, hoge stijfheid en hoge laadcapaciteit. Daarnaast is ook de EG-serie zelf uitlijnend. Door het lage profiel en korte lengte zijn deze loopwagens ideaal voor toepassingen met beperkte ruimte zoals machines. Veel klanten in de machinebouw schaffen dan ook deze EG loopwagen van HIWIN aan vanwege de compacte maten die de montage heel gemakkelijk maken.

De QH en de QE serie komen overeen met de HG en EG serie maar hebben als pluspunt de SynchMotionTM Technology. De loopwagens met deze technologie lopen soepeler over de rails, zijn stiller en gaan langer mee. Dit is bijvoorbeeld voordelig voor klanten die in de high-tech industrie werken omdat de lage geluidsproductie en hoge snelheid daar vereist is. Je kan de QH-serie verwisselen met de HG-serie en de QE-serie met de EG-serie.

Alle HIWIN loopwagens lopen via kogelomloopgeleiding om de rails heen. Dit betekent dat de kogeltjes niet door de rails heen lopen maar aan twee kanten om de rails heen draaien. Over het algemeen zijn loopwagens met kogelomloopgeleiding hierdoor een stuk preciezer en dus de juiste keus voor de klant die wilt dat de lineaire geleider zeer nauwkeurig te werk gaat.

Een ander groot voordeel van kogelomloopgeleiders is de relatief grote hoeveelheid kracht die deze lineaire geleiders aankunnen. De combinatie van nauwkeurigheid en kracht maakt deze loopwagens een geliefde keus. Tel daar nog eens bij op dat loopwagens met kogelomloopgeleiding in prijs een stuk voordeliger zijn dan lineaire geleiders met rolgeleiding en dit is de juiste keuze als de geleiders goed passen in de toepassing die jij voor ogen hebt.

Hoe kan ik bestellen?

Via de zoekfilters aan de zijkant kun je een selectie maken uit onze loopwagens van HIWIN. Zo kun je aangeven hoeveel belasting de loopwagen moet aankunnen. Het gaat hier om dynamische belasting, dit is de maximaal toelaatbare belasting tijdens de lineaire beweging van de loopwagen. Om deze reden is dit in kilonewton (kN) uitgedrukt. Maak een keuze uit de loopwagens en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met je lineaire geleiding kopen dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen?
Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.