T RACE

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren

T RACE loopwagens met rolgeleiding

In ons assortiment hebben wij loopwagens met rolgeleiding van het merk T RACE. Deze zijn de nieuwe standaard met een innovatief design en technische concepten. Rolgeleiding van T RACE staat bekend om de corrosiebestendigheid, eenvoudige montage en voordelige prijzen.

De loopwagens van T RACE bieden de markt het best presterende rolgeleiding systeem gezien het draagvermogen in verhouding tot de compacte inbouwmaten. Deze loopwagens worden voor vele toepassingen gebruikt, maar één van de bekendste redenen om deze rolgeleiders aan te schaffen is als kast lade geleider. Ook voor andere toepassingen waarvoor minder precieze geleiding gebruikt kan worden zijn lineaire lagers van T RACE een uitstekende keuze.

De toepassingen in de machinebouw zijn eindeloos. Vanwege de robuuste kwaliteiten van de loopwagens met rolgeleiding kun je ze vaak terugvinden in de machines van vele industriële toepassingen. Rolgeleiders van T RACE worden ook veel afgenomen door klanten die ze toepassen in pick and place of handling equipment. Ook in veel transportvoertuigen of militaire voertuigen worden T RACE producten gebruikt. Alle verschillende railgeleiders van T RACE zijn in een RVS uitvoering beschikbaar, wat ze ook bij uitstek geschikt maakt voor buitentoepassingen.

Afhankelijk van de prijs en de eisen die je stelt aan de loopwagen, heeft T RACE drie alternatieven. De ML serie is de standaard van T RACE en beschikt onder andere over bolle rollen, holle rails en 1-rij kogellagers. De MR serie is het beste wat het merk te bieden heeft en de luxere variant van de ML serie. Een voordeel van deze soort is dat deze zelf uitlijnend is en kleine installatiefoutjes kan opvangen. De low-budget variant van T RACE is de LA serie, deze heeft iets minder opties tot aanpassing. Toch voldoet deze serie wel aan alle kwaliteitseisen van T RACE en is daarom zeker een interessante optie voor een voordelige prijs.

De compacte inbouwmaten maken de loopwagens van T RACE in iedere toepassing makkelijk te monteren. De opbouwplaten geven ook voldoende ruimte om de lading te bevestigen aan de rolgeleider. Je moet hier wel rekening houden met de maat van de schroefdraad in de opbouwplaat. Afhankelijk van de maat van de loopwagen is deze namelijk M5 of M6. Hou dus goed in de gaten dat je de juiste maat loopwagen bestelt voor jouw loopwagen.

Alle loopwagens van T RACE werken op basis van rolgeleiding. Dit betekent dat de geleiding door een c-vormige rails heen loopt. De lineaire lagers werken daarom op optimale snelheid en geeft ze voordeel als je ze vergelijkt met loopwagens met kogelomloopgeleiding als het gaat om onderhoud.

Hoe kan ik bestellen?

Met de zoekfilter ‘’Maximale Belasting’’ je aangeven hoeveel belasting de loopwagen moet aankunnen. Het gaat hier om dynamische belasting, dit is de maximaal toelaatbare belasting tijdens de lineaire beweging van de loopwagen. Om deze reden is dit in kilonewton (kN) uitgedrukt.

Als je een hoeveelheid aanklikt wordt er een selectie gemaakt van de loopwagens die dit gewicht aankunnen. Maak een keuze uit de loopwagens en het bestelproces wordt vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt met je lineaire geleiding kopen dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen?
Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.