Techniek Specialist

Over ons

Techniek-Specialist.nl is een webshop opgezet door Spanpartner B.V. om zowel consumenten als de zakelijke markt te voorzien in onderdelen voor machines. Via deze webshops is het een stuk eenvoudiger om zelf de producten te vinden die jij nodig hebt.

Voor elke productcategorie heeft Techniek-Specialist.nl een aparte webshop. Deze shop is volledig aangepast aan de specifieke eisen van deze categorie. Zo heeft elke webshop zijn eigen zoekfilters en uitgebreide informatie over de productcategorie om het makkelijker te maken de juiste producten te vinden.

Als onderdeel van Spanpartner B.V. heeft Techniek-Specialist.nl echte specialisten in huis om je verder te helpen als je er niet uit komt. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Met onze technische expertise is geen vraagstuk te complex en wordt er altijd een passende oplossing geboden op jouw vraag.

Onze partners

Techniek-Specialist.nl is onderdeel van Spanpartner Group samen met Coomach. Techniek-Specialist.nl zit gevestigd in Ridderkerk samen met Spanpartner B.V. Op onze vestiging in Nederweert is Coomach gevestigd. Met gebundelde krachten zorgen wij dat jij in ieder geval de beste service krijgt en er altijd iemand met jarenlange ervaring in de techniek klaar staat om jou te helpen!

Shops

Via Techniek-Specialist.nl heb je keuze uit verschillende shops. Deze shops zijn aangepast zodat jij eenvoudig kan vinden wat je zoekt binnen de productcategorie van de shop. Op dit moment hebben wij de volgende shops:

  • Aluminiumprofielen-Specialist.nl
  • Buiskoppelingen-Specialist.nl
  • Lengtemeetsysteem-Specialist.nl
  • Balustrade-Specialist.nl
  • Railgeleiding-Specialist.nl
  • Assen-Specialist.nl
  • Taparmen-Specialist.nl

Aluminiumprofielen-Specialist.nl
Met aluminium profielen kun je verschillende constructies in elkaar zetten voor jouw bedrijf. Door de unieke verbindingstechniek zet je deze constructies in elkaar zonder te boren. Van een simpele werktafel tot uitgebreide productielijnen, dit kan allemaal in elkaar gezet worden met aluminium profielen.

Op Aluminiumprofielen-Specialist.nl bieden wij aluminium profielen aan voor ISB (compatibel met ITEM) en BSB (compatibel met Bosch) systemen. Voor deze systemen hebben wij een uitgebreid assortiment aan constructieprofielen, zichtprofielen, klemprofielen en speciale profielen in de webshop tegen een voordelige prijs. Daarnaast hebben wij ook diverse profielverbindingen en accessoires te koop om jouw constructie compleet te maken.

Buiskoppelingen-Specialist.nl
Een andere veelgebruikte methode om constructies in elkaar te zetten is door middel van buiskoppelingen. Onze buiskoppelingen hebben een simpele verbindingsmethode waardoor je niet hoeft te lassen. Door deze verbindingsmethode is het monteren en demonteren van deze buiskoppelingen vrij eenvoudig. Daarnaast hebben wij de buiskoppelingen in verschillende gebruikelijke diameters beschikbaar zodat jij altijd de juiste buiskoppeling kan vinden.

Afhankelijk van waar je de buiskoppelingen voor gaat gebruiken hebben wij stalen, aluminium, kunststof en RVS buiskoppelingen. Kee Klamp, Rose Krieger, Premium Clamps, Kee Lite en Speed Rail zijn de merken waarvan wij buiskoppelingen verkopen. Op Buiskoppeling-Specialist.nl zijn ook verschillende buizen en accessoires te koop.

Lengtemeetsysteem-Specialist.nl
Op Lengtemeetsysteem-Specialist.nl hebben wij een ruim assortiment aan lengtemeetsystemen, deze zijn leverbaar met of zonder rollenbaan. Lengtemeetsystemen worden vaak gebruikt in combinatie met bewerkingsmachines voor het doorvoeren van materialen welke op meerdere posities bewerkt dienen te worden.

Machines waar je onze lengtemeetsystemen het beste mee kan combineren zijn bijvoorbeeld afkortzagen, kolomboormachines, knipscharen en ponsmachines. Je kan er voor kiezen om de lengtemeetsystemen als bouwpakket aan te schaffen of volledig voor gemonteerd. Voor onze lengtemeetsystemen zijn ook diverse accessoires te koop.

Balustrade-Specialist.nl
Ook voor balustrade constructies hebben wij een aparte webshop. Op Balustrade-specialist.nl kun je verschillende hoekstukken, kniestukken, koppelstukken, kruisstukken, muurstukken, scharnierstukken, t-stukken en voetstukken vinden voor het bouwen van een veilige balustrade.

Alle producten in Balustrade-Specialist.nl zijn van het merk Rose Krieger. Dit merk levert zeer hoge kwaliteit en is dus de beste keuze voor het bouwen van een balustrade. Naast balustrades kun je deze onderdelen ook gebruiken voor het bouwen van een trap, werkplatform, bordes of brug. Op deze shop zijn ook trappen en accessoires te koop voor de balustrades.

Railgeleiding-Specialist.nl
Lineaire techniek is drijfkracht achter de railgeleiding van Railgeleiding-Specialist.nl. Op deze shop worden verschillende loopwagens en looprails verkocht. Lineaire techniek is al onmisbaar in veel industrieën zoals de verpakkingsindustrie, print- en labelingindustrie, chemische industrie, voedselindustrie en automotive industrie.

Railgeleiding wordt bij ons opgesplitst in de soorten kogelomloopgeleiding en rolgeleiding. Bij kogelomloopgeleiding lopen de kogels om de rails heen, de loopwagens en rails hebben wij van het merk HIWIN. Rolgeleiding is als de kogels door de rails heen lopen, de rails heeft dan een C-vorm. Loopwagens en rails met rolgeleiding hebben wij van het merk T RACE.

Assen-Specialist.nl
Op Assen-Specialist.nl vind je ons assortiment aan massieve en holle assen. Deze assen zijn bijvoorbeeld goed inzetbaar voor lineaire geleidingen en aandrijfmechanismes. De assen zijn voorzien van een buitenste laag van gehard staal. Deze laag zorgt voor hoge kwaliteit assen met een lange levensduur.

Taparmen-specialist.nl
Onze meest specialistische productcategorie zijn op dit moment de taparmen. Op Taparmarmen-Specialist.nl kun je ons assortiment elektrische taparmen van Roscamat bekijken. Voor een meer efficiënte manier van schroefdraad tappen bieden wij dit professionele hulpmiddel aan zodat je geen tapbreuk meer hebt en nooit meer schuine schroefdraad tapt.