Accessoires

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW

Van hoog naar laag sorteren
Accessoires nodig voor uw Taparm? Klik hier!

Accessoires voor je tapmachine bestellen bij de specialist!

Taparmen van Techniek-Specialist.nl worden compleet geleverd. Dit betekent dat jij altijd een tapmachine bestelt inclusief module en bijbehorende taphouder met slipkop. De taphouder met slipkop krijg je voor elke schroefdraadtapmachine zelfs gratis meegeleverd in het populairste model voor jouw specifieke taparm en module. Wij bieden zowel de modules als de taphouder met slipkop ook als accessoire aan.

Dit kan handig zijn als je een uitbreiding wilt van jouw Roscamat tapping machine. Verschillende modules tappen op verschillende snelheden en kunnen dus ook andere schroefdraadtypes snijden. Dit soort uitbreidingen zijn voor verschillende toepassingen noodzakelijk. Voor extra modules kun je altijd het juiste model vinden in ons assortiment. Bij de specialist kun je dan ook altijd de bijbehorende taphouder met slipkop bestellen.

Ook kan het zijn dat je taphouder met slipkop aan vervanging toe is of dat je deze bent kwijt geraakt. Klanten die bij ons accessoires bestellen hebben bijvoorbeeld meerdere taparmen staan waarvoor ze verschillende taphouders nodig hebben. Voor al deze gevallen is het handig dat je bij de specialist in ieder geval alle accessoires voor je taparm eenvoudig kunt bestellen.

Hoe kun je bestellen?

Maak een selectie uit de filters en categorieën in het filtermenu hiernaast. Mocht je nog niet weten waar deze filters precies voor staan, dan staan deze hieronder verder uitgelicht. Maak een keuze uit de selectie die je hebt gemaakt en voeg één of meerdere producten toe aan je winkelmandje. Het bestelproces wordt hier vervolgens afgerond met bekende betaalmethoden als Paypal, iDeal of op factuur.

Indien je advies nodig hebt over onze accessoires voor taparmen dan kun je ons altijd bereiken. Een email kan je sturen naar: info@techniek-specialist.nl. Wil je liever telefonisch met ons contact opnemen?
Dan zijn wij bereikbaar op +31 (0) 180 – 417 077.

Module

Het modular system van Roscamat tapmachines geeft de mogelijkheid tot het reguleren van de snelheid. Deze snelheden worden aangegeven in rounds per minute. Iedere snelheid heeft een ander bereik aan schroefdraadtype dat je er mee kan tappen. Voor de Shark en de Tiger zijn verschillende modules beschikbaar omdat deze beiden een ander tapbereik hebben. Voor de Roscamat Mosquito zijn geen modules beschikbaar omdat de tapsnelheid van deze taparm wordt gecontroleerd met de motor.

De modules zijn bij ons opgedeeld in modules voor de Tiger tapmachine en modules voor de Shark tapmachine. Welke schroefdraadtypes je kan slijpen met een module is per module verschillend. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de categoriepagina of productpagina van de verschillende modules.

Taphouder met slipkop

Taphouders met slipkop hebben wij beschikbaar voor alle verschillende Roscamat tapsystemen in ons assortiment. Bij de taparmen productpagina’s en in het overzicht van de modules kun je zien welke taphouders er op de verschillende schroefdraadtaparmen en modules passen. Dit is ook terug te zien in de filter. Naast dat het draadtype dat je kan tappen is aangegeven in een M-maat, kun je ook zien op welke module of taparm deze past. De opname is namelijk aangegeven in millimeters zodat je altijd zeker weet dat je een taphouder besteld die past op jouw tapmachine.